FAQ

Veel gestelde vragen

Waar komen de product licenties vandaan?

De product licenties die je bij ons koopt zijn gegarandeerd origineel en authentiek. Wij kopen deze in bij de officiële Europese groothandel partijen die hiervoor zijn aangesteld door de uitgevers.

Hoe word de licentie door jullie geleverd?

Zodra wij jouw betaling ontvangen hebben zal er direct een e-mail gestuurd worden naar het door jou opgegeven e-mailadres. Vervolgens zullen wij de code(s) via een automatisch systeem naar jouw heen sturen zodat je niet op onze medewerkers hoeft te wachten om deze handmatig naar jouw heen te sturen.

Welke betaalmethodes ondersteunen jullie?

Zodra je klaar bent om de door jouw geselecteerde licentie(s) af te rekenen kun je bij ons doormiddel van verschillende betaalopties de koop verzegelen. Maak o.a gebruik van Bankoverschrijving, Creditkaart, Mollie account, Paypal of Ideal. Het is mogelijk dat de door jouw gekozen betaalmethode extra kosten in rekening brengt. Wanneer dit het geval is zal dit worden aangegeven op de betaalpagina.  Mocht je hierover meer informatie willen hebben neem dan contact met ons op.

Zullen er verzendkosten in rekening worden gebracht?

Aangezien al onze producten op digitale wijze worden verzonden zullen er geen verzendkosten in rekening gebracht worden. Dit zal nooit anders het geval zijn tenzij wij dit duidelijk vermelden op de desbetreffende product pagina. Indien je niet zeker weet wat je hiermee doen moet kun je ons vrijblijvend benaderen voor meer informatie.

Kan ik mijn bestelling annuleren of retourneren?

Aangezien alle licenties die je via onze webshop aanschaft 100% origineel en altijd geldig zijn is het NIET MOGELIJK om een refund aan te vragen. Aangezien wij elke licentie direct vooruitbetalen bij de leverancier en dus om die reden na verkoop van de licentie deze niet opnieuw aan iemand anders kunnen aanbieden is het dus niet mogelijk om een refund te geven aan ontevreden klanten. Wel staan wij onze klanten altijd te woord voor ondersteunning bij hun licentie aanschaf wanneer dat nodig is.